miercuri, 3 decembrie 2008

Tuslama regala2

Partea groasă de la 1 kg de burtă, rasol de viţel fiert, 100 ml ţuică, 200 ml vin
alb, piper, sare, păstârnac, morcov, ceapă, ardei gras, usturoi, mărar, 100 g
smântână, 100 g iaurt, 100 g unt
Se fierb burta şi rasolul, timp de 4-5 ore cu apă, sare, piper şi foi de dafin. După ce au
fiert, tăiem carnea cubuleţe mari, apoi ungem tava cu unt, în care punem ceapa,
morcovul, păstârnacul şi ardeiul, iar deasupra adăugăm carnea tăiată şi ţuica, după
care dăm la cuptor. Separat, batem smântâna, iaurtul, vinul alb, usturoiul, sarea,
piperul, puţin din Secretul Gustului şi mărar verde tocat. Când este gata la cuptor,
scoatem tava, turnăm sosul şi dăm la cuptor pentru 10 minute.

Niciun comentariu: