sâmbătă, 13 decembrie 2008

Varza cu orez

Ingrediente:
1,3 kg varzã albã muratã ­
150 g orez ­
100 ml ulei ­
50 g pastã de tomate ­
1/2 cub MAGGI de gãinã
piper boabe dupã gust

Mod de preparare:
Varza se curãtã de cotoare si foi depreciate, se spalã si se taie felii. Orezul se
curãtã de impuritãti si se spalã bine. Ceapa se curãþã, se spalã si se taie mãrunt.
Varza se înãbusã în 100 ml ulei si 100 ml apã, se adaugã piper si se fierbe. Ceapa
se înãbusã în 50 ml ulei si 50 ml apã, se adaugã orez, pastã de tomate, jumãtatea
de cub MAGGI, 300 ml apã fiartã si varzã. Se amestecã pentru uniformizare si se
fierbe 20 de minute. Se serveste rece.

Niciun comentariu: