duminică, 11 ianuarie 2009

Pasca cu branza2

Aluatul – 300 g făină, 150 g zahăr, 3 gălbenuşuri, 100 g unt, o lingură de
smântână, o lingură de ulei, 100 g nucă măcinată şi ½ de praf de copt.
Umplutura – 500 g brânză de vaci, 250 g zahăr pudră, 3 linguri de griş (pesmet),
3 albuşuri bătute spumă, 200 g stafide, coajă de lămâie şi un pacheţel de vanilie.
Glazura – 3 gălbenuşuri, 3 linguri de zahăr pudră, 3 linguri de făină, 3 albuşuri
bătute spumă.
Punem în tavă rotundă aluatul peste care punem brânza şi dăm la cuptor timp de 20
de minute, apoi scoatem şi punem compoziţia de glazură şi dăm iar la cuptor timp de
35 – 40 de minute.

Niciun comentariu: