sâmbătă, 10 ianuarie 2009

Pizza1

Aluatul este bun dacă este făcut din compoziţie de aluat pentru pâine lucrat mai
molicel. Îl aşezăm în tavă unsă şi tapetată cu făină, peste el punem o ceapă tocată şi
călită peste care adăugăm o mână de ciuperci tocate. Se mai pun 12 măsline tăiate
fâşii, 3 bucăţi de cabanos tăiat feliuţe, 300 g telemea rasă pe răzătoare, piper, delicat,
300 g smântână bătută cu 4 gălbenuşuri, 4 albuşuri bătute spumă şi 2 linguri de făină,
dăm la cuptor, iar după ce s-a copt, punem deasupra ketchup (bulion, apă, zahăr, sare,
piper, delicat). Dacă nu avem aluat pentru pâine, putem pune felii de franzelă
înmuiate în supă condimentată sau lapte.

Niciun comentariu: