sâmbătă, 10 ianuarie 2009

Placintacu carne si sos de mustar

O foaie de plăcintă din comerţ o aşezăm pe o tavă tapetată cu unt şi făină, peste care
aşezăm o compoziţie făcută din 2 cepe tocate fin, pe care le punem la călit în puţin
ulei, adăugăm 200 g carne de vită, 200 g carne de porc, sare, piper, 2 ouă şi piure
de cartofi.
Învelim bine compoziţia şi dăm tava la cuptor timp de 40-45 de minute. După ce s-a
copt, se serveşte cu sos de muştar. Sosul se face din 2 linguri de muştar, 2 linguri
de miere de albine, o lingură de ulei de măsline, o lingură de verdeaţă tocată şi
100 ml de vin alb. Piureul se face din 3 cartofi fierţi, care se pasează bine şi se
amestecă cu o linguriţă de Knorr delicat, 150 ml de lapte dulce şi 3 căţei de
usturoi tocat fin.

Niciun comentariu: