duminică, 11 ianuarie 2009

Prajitura cu branza de vaci2

7 ouă, 300 g zahăr, 5 linguri de smântână, 7 linguri de iaurt, coajă de lămâie,
sare, 200 ml ulei, o linguriţă de amoniac şi 2 ½ căni de făină.
Se bat spumă albuşurile cu zahăr, adăugăm apoi gălbenuşurile, smântâna, iaurtul,
uleiul, lămâia, praful de amoniac şi făina. Punem compoziţia în tavă tapetată cu
margarină şi făină. Peste compoziţie, punem cu lingura pasta din brânză, făcută din
700 g brânză amestecată cu 200 g zahăr, 3 ouă întregi, un plic de vanilie şi 4
linguri de griş, după care dăm la cuptorul încălzit, timp de 45 de minute. După ce s-a
copt o pudrăm cu zahăr pudră şi o porţionăm după dorinţă.

Niciun comentariu: