marți, 27 ianuarie 2009

Risotto cu ciuperci

Ingrediente
1 praz tocat
1 capatana de usturoi zdrobit
300 g Risotto
30 g unt
20 ml ulei de masline
800 ml supa de legume fierbinte
250 g ciuperci taiate
50 g cascaval ras
salata verde(laptuca) pentru servit
sare
piper

Mod de preparare
Puneti untul, uleiul, prazul si usturoiul intr-un vas de iena. Acoperiti cu o
folie si lasati in cuptorul cu microunde, la temperatura mare, timp de 5
minute.
Puneti orezul peste amestecul din vas, apoi adaugati supa de legume si
condimentati cu sare si piper. Lasati la microunde, fara folie de data
aceasta, timp de 10 minute. Amestecati si ciupercile si lasati inca 6
minute la microunde.
Incorporati cascavalul in amestecul din cuptor si lasati 5 minute sa se
raceasca.
Se serveste cu salata verde.

Niciun comentariu: