sâmbătă, 10 ianuarie 2009

Rulada de caprioara cu fructe

Ingrediente:
8 bucăţi de cotlet de căprioară
300 g carne de viţel tocată prin maşină
300 g şuncă tăiată cubuleţe
100 g smântână dulce
50 g coniac
50 g vin roşu
sare,piper, delicat
nucşoară
2-3 ouă.

Mod de preparare:
Se adaugă caise, prune sau gogoşari muraţi.
Cotletul se bate cu ciocanul, se condimentează, punem peste cotlet pasta obţinută din
carne, şuncă şi restul de ingrediente, apoi, la mijloc, aşezăm fâşii din fructe murate
sau din compot. Rulăm şi învelim în staniol, apoi legăm şi dăm la cuptor. În tava în
care coacem, adăugăm ulei şi vin roşu. După ce s-a răcit o tăiem felii. Se serveşte cu
garnitură de salată şi piure de cartofi.

Niciun comentariu: