marți, 27 ianuarie 2009

Salata de ficatei de pasare

Ingrediente
6 buc. ficatei de pasare, 2 buc. rosii, 1 buc. ardei gras, 1 buc. ceapa, o
legatura salata verde, o cutie mica pate de ficat, 2 lingurite mustar, patrunjel
verde, 4 linguri ulei, sare, piper
Mod de preparare
Ficateii se fierb, se scurg de apa si se lasa sa se raceasca. Intre timp, se
prepara sosul: pateul de ficat se freaca cu uleiul si mustarul. Se aduaga
patrunjelul tocat fin si jumatate de ardei gras, taiat cubulete mici. Daca e
nevoie, se mai adauga ulei, apoi se sareaza si se adauga piper. Pe un
platou, se aranjeaza ficateii pe frunze de salata, peste care se toarna sosul.
Se orneaza cu rosiile si ceapa taiate rondele, de asemenea cu restul de
ardei gras.
Se poate aranja salata pe platou, dar si pe farfurii, pentru fiecare persoana
care serveste

Niciun comentariu: