miercuri, 7 ianuarie 2009

Tarta cu ardei copti

Ingrediente:
250 G amestec de carne tocata
1 ceapa
2 oua
4 ardei copti
patrunjel, sare, piper
Pentru aluat:
1 ou
150 g unt
250 g faina
sare, patrunjel

Mod de preparare:
Amesteca faina cu oul batut cu un praf de sare si untul topit si racit putin.Framanta bine, dupa care adauga patrunjelul tocat fin.Acopera aluatul si lasa-l la rece 30 de minute.Intre timp, caleste ceapa tocata.Adauga apoi carnea, un praf de sare si piper si lasa sa se inabuse bine.Din cand in cand, adauga apa calda.Dupa ce s-a racit putin, adauga ouale si verdeata tocata.Intinde aluatul intr-o forma de tarta.Pune carnea si deasupra asaza fasii de ardei copti.Lasa la cuptor 30-40 de minute.

Niciun comentariu: