duminică, 15 februarie 2009

Brinza la cuptor, cu ardei copt si masline

Timp de preparare: 15 min
Ingrediente:
250 brinza feta (de preferinta grecesca), 1/4 lingurita de cimbru, 1/4 lingurita piper macinat,
70 g ardei copt taiat bucatele, 70 g masline tocate marunt (aprox.10 masline, de preferinta
kalamata), 2 linguri extra virgin ulei de masline
pt. servire: felii de lamiie, felii de piine prajita si patrunjel verde tocat proaspat
Mod de preparare:
Se preincalzeste cuptorul la temperatura medie, se taie brinza in 4 felii si se repartizeaza in 4
farfurii rezistente la foc, se presara cimbrul si piperul peste brinza, se amesteca ardeiul copt,
maslinele tocate si uleiul intr-un castronas, dupa care se pune mixtura peste brinza, se pune
brinza la cuptor aprox. 5 minute, pina cind marginile au devenit galbene. 4 portii
Specific: Grecia

Niciun comentariu: