duminică, 15 februarie 2009

Pachetele de primavara

Ingrediente:
cesti ulei; 1 lingurita usturoi; 250 grame carne de porc; 2 morcovi; 2 bucati de telina; 1
lingurita de Maggi; 2 lingurite zahar; 100 grame muguri de fasole; 1 - 2 foi de palcinta; 2 oua.
Mod de preparare:
Incalziti ulei, usturoi, carne de porc si calitile pana este gata carnea. Adaugati morcovii, telina,
smantana, zaharul si piperul. Fierbeti cam un minut la foc puternic. Dupa ce se raceste
adaugati mugurii de fasole. Asezati invelisul cu un colt spre dumneavostra si puneti 2 lingurite
de compozitie. Rulati o data si de cealalta parte puneti ouale. Rulati inchizandu-l bine.
Incalziti uleiul la 350F si prajiti rulourile pana devin aurii. Serviti-le cu sos dulce.
Specific: China

Niciun comentariu: