miercuri, 4 martie 2009

ARDEI UMPLUTI CU PASTA DIN BRANZETURI

Ingrediente: Ardei gras rosu - 3 bucati Ardei gras verde - 3 bucati Branza de vaci - 300 gr Branza telemea - 300 gr Cascaval afumat - 300 gr Iaurt - 300 gr Ceapa verde - 1 legatura Chimen - 2 gr Sunca de Praga - 400 gr Sunca cruda uscata - 200 gr Margarina 3 baghete 1 salata verde Bagheta se taie pe lung in 2 jumatati, se tartineaza cu margarina si se introduce la cuptor timp 15 minute. Branza telemea si cascavalul afumat se dau prin razatoare. Se amesteca apoi cu branza de vaci, iaurtul, ceapa tocata si chimenul. Cu aceasta compozitie se umplu ardeii taiati jumatati, se invelesc in sunca cruda uscata si se aseaza pe un pat din bagheta crocanta, salata verde si sunca de Praga.

Niciun comentariu: