miercuri, 4 martie 2009

BERLINE CU BRANZA SI STAFIDE

Ingrediente: Faina - 2 kg Lapte - 300 gr Drojdie - 100 gr Smantana - 150 gr Iaurt - 300 - 400 gr Zahar - 300 gr Stafide - 300 gr Esenta de vanilie 4 oua Branza de vaci - 200 gr Piersici din compot - 400 gr Dulceata de visine - 200 gr Sare - 2 gr Iaurt pentru sos - 500 gr Se prepara un aluat din faina, oua, zahar, ulei, stafide, smantana, iaurt si lapte, se framanta bine apoi se lasa la odihna timp de 30 de minute. Se modeleaza apoi bilute de marimea unei mingi de golf apoi se prajesc in ulei incins. Cand sunt fierbinti se tavalesc prin zahar pudra. Prepararea sosului In 400 gr iaurt se adauga 200 gr smantana, 150 gr zahar pudra si piersici din compot, taiate cubulete. La sfarsit se adauga o lingura de dulceata de visine pentru gust.

Niciun comentariu: