miercuri, 4 martie 2009

CARTOFI INCORONATI

Ingrediente: Cartofi albi Ciuperci Piept de pui Ardei gras rosu, verde, galben Rozmarin Smantana Cascaval Bacon Ceapa rosie Usturoi Cartofii se curata apoi se taie in felii de 2 cm grosime si se coc pe gratar sau pe teflon. Pieptul de pui se taie julien, se trage la tigaie in ulei de masline, se adauga bacon-ul, ardeii taiati julien, ceapa, usturoiul si ciupercile. Se lasa totul pe foc 10 - 15 minute, se parfumeaza cu 1 - 2 crengute de rozmarin, se adauga smantana si se lasa sa se tempereze. Aceasta compozitie se imparte in mod egal pe feliile de cartofi copti, apoi se razuieste cascaval deasupra. Cartofii se introduc la cuptor pentru gratinat timp de 30 de minute apoi se servesc cu salata verde si rosii.

Niciun comentariu: