marți, 3 martie 2009

CIOCANELE CU DOVLECEI GRATINATI

Ingrediente:

Ciocanele de pui - 1 kg
Dovlecei - 3 bucati
Cartofi noi - 1 kg
Ardei gras - 2 bucati
1 ardei iute
Patrunjel - 2 legaturi
Suc de rosii - 300 gr
Cascaval - 300 gr
Ulei de masline
Sare si piper

Dovleceii se taie in 2 jumatati egale, pe lung, apoi se scobesc cu ajutorul unei linguri.
Cartofii noi se trag la tigaie in ulei de masline. Se adauga ardeii grasi taiati cubulete, ardeiul iute, sucul de rosii.
Se condimenteaza cu sare si piper si se fierbe totul la foc mic pana se patrund cartofii pe jumatate.
Se adauga patrunjelul tocat.
Cu aceasta compozitie se umplu dovleceii apoi se introduc la cuptor 30 de minute la 180 de grade.
Cand sunt aproape gata se adauga cascavalul razuit sau taiat bastonase.
Ciocanelele de pui se prepara pe gratar sau la ceaun (dupa preferinta).

Niciun comentariu: