marți, 3 martie 2009

DUO DI CARNE

Ingrediente:

Piept pui - 1 kg
Muschiulet de porc - 1 kg
Telina - 200 gr
Morcovi - 400 gr
Cartofi noi - 500 gr
4 pere
Branza brie - 200 gr
Smantana dulce - 400 gr
Piper boabe verde - 20 gr
Frunze de menta
Rosii cherry pentru decor

Muschiuletul de porc si pieptul de pui se taie medalioane de 4-5 cm grosime, se condimenteaza si se frig pe gratar.
Morcovii, telina, cartofii noi se taie in felii mari, se condimenteaza cu sare, piper, oregano si ulei de masline si se introduc la cuptor timp de 40 de minute la 220 de grade.
Perele se pun intregi si se coc alaturi de legume.

Prepararea sosului:

Smantana dulce se pune la fiert, se adauga piperul boabe si branza brie si se fierbe la foc mic timp de 15 minute.
Cand sunt toate ingredientele gata se aranjeaza preparatul dupa modelul din imagine.

Niciun comentariu: