marți, 3 martie 2009

FILE CATIFELAT

Ingrediente:

Muschi file - 1 kg
Kaizer afumat - 150 gr
Ciuperci - 1 kg
Paste Spaetzle - 250 gr
Rosii decojite - 400 gr
Smantana dulce - 150 gr
Masline verzi - 200 gr
Oregano
Sare si piper
Ulei de masline
Sos chilli - 30 gr

Muschiul file se condimenteaza apoi se rumeneste pe toata suprafata in ulei de masline si se pune intr-o tava la cuptor, timp de o ora, la 200 de grade.
Se fierb pastele timp de 10 - 12 minute, in apa cu sare.
Ciupercile si kaizerul afumat se trag la tigaie, apoi se adauga pastele fierte. Se calesc impreuna timp de 10 minute.

Prepararea sosului:

In ulei de masline incins se prajesc maslinele, se adauga rosiile decojite, se condimenteaza cu sare, piper, sos chilli si se lasa sa fiarba 20 - 30 de minute, pana devine mai consistent.
Cand sosul este gata, se condimenteaza cu oregano.

Dupa ce se scoate din cuptor, carnea se taie in felii subtiri, se garniseste cu paste Spaetzle si sosul de chilli.

Niciun comentariu: