marți, 3 martie 2009

INSPIRATIE DE VARA

Ingrediente:

Carne tocata de porc - 1 kg
Orez - 100 gr
Ceapa - 2 bucati
Marar - 1 legatura
Leustean - 1 legatura
Patrunjel - 1 legatura
Ardei gras verde - 3 bucati
Ardei gras rosu - 3 bucati
Dovlecei - 2 bucati
Rosii - 4 bucati
Verze mici - 2 bucati
Pasta din rosii - 150 - 200 gr
Smantana - 400 gr

Orezul si ceapa tocata marunt se distuie in ulei de masline si apa apoi se adauga carnea tocata si verdeturile tocate marunt.
Cu aceasta compozitie se umplu legumele, se aseaza intr-o tava mai inalta, se completeaza pana la jumatatea tavei cu apa, pasta de tomate, sare, piper si ulei de masline.
Se introduce tava la cuptor circa 10 minute.
Legumele se servesc cu smantana si patrunjel verde.

Niciun comentariu: