marți, 10 martie 2009

LASAGNA DELICATA

Ingrediente: 

Foi de lasagna - 1 pachet 
Carne de pui tocata - 500 gr 
Dovlecei - 1 kg 
Ceapa verde - 1 legatura 
Usturoi verde - 1 legatura 
Suc de rosii - 400 gr 
Smantana - 200 gr 
Sare si piper 
Parmezan - 300 gr 
Cascaval - 400 gr 

Carnea de pui se trage la tigaie cu usturoi, ceapa verde si dovleceii razuiti. 
Dupa ce sunt patrunsi se adauga smantana si sucul de rosii. 
Se mai da in cateva clocote. 
Acest sos se aseaza apoi in straturi alternativ cu foi de lasagna, sos bechamel si parmezan razuit. 
Se razuieste cascaval la suprafata si se da la cuptor 30 de minute. 

Un comentariu:

Retete de slabit spunea...

Aceasta lasagna ca de altfel aproape toate mancarurile din bucataria italieneasca sunt excelente.