marți, 3 martie 2009

MUSCHIULET IMPLETIT CU VERDETURI

Ingrediente:

Muschiulet de porc - 1,200 kg
Ceapa verde - 3 legaturi
Usturoi verde - 3 legaturi
Ardei capia rosu - 2 bucati
Cartofi noi - 2 kg
Rosii - 1 kg
Ardei iute - 2 bucati

Muschiuletul de porc se taie pe lung in 6 fasii - se lasa unite in capul de muschi.
Se impleteste cu usturoi, ceapa verde si ardei capia, se condimenteaza cu sare si piper si se frige la gratar.
Cartofii noi se condimenteaza cu sare si ulei de masline si se prepara la cuptor.
Rosiile se decojesc, se taie cubulete si se trag la tigaie in ulei de masline.
Se adauga ceapa si usturoiul verde tocate marunt, ardeii iute, sare si piper. Se fierbe totul la foc mic timp de 20 - 30 de minute.

Niciun comentariu: