marți, 3 martie 2009

PACHETELE DE MARTI


Ingrediente:

Piept de pui tocat - 1 kg
Telina - 200 gr
Morcovi - 200 gr
Foi placinta - 1 pachet
Iaurt - 400 gr
Branza telemea - 200 gr
Frunze de menta
Ghimbir
Salata verde
Ulei de masline

Carnea de pui tocata se trage la tigaie in putin ulei de masline apoi se condimenteaza cu sare, piper si ghimbir.
Se adauga la carnea tocata telina si morcov ras - se obtine astfel o compozitie cu care se umplu foile de placinta. Acestea se portioneaza in 10 X 20 cm, se pune compozitia de carne la baza mica apoi se ruleaza si se prajesc in ulei incins.

Prepararea sosului:

Branza telemea se razuieste, se amesteca in iaurt si frunze de menta, se condimenteaza cu sare si piper si se serveste alaturi de pachetele.

Niciun comentariu: