marți, 3 martie 2009

Pandispan "bronzat"

Ingredinte pentru aluat:
Faina - 250 gr
Margarina Rama - 250 gr
Zahar pudra - 250 gr
5 oua
Esenta de vanilie
Visine - 300 gr

Ingredinte pentru topping:
Zahar tos - 500 gr
Suc de portocale - 300 gr
Smantana - 50 gr

Ingredinte pentru decor:

1 ananas
6 banane

Margarina se spumeaza cu jumatate din zaharul pudra iar albusurile cu restul de zahar pudra.
Se amesteca margarina cu albusurile, galbenusurile si faina. Se toarna totul intr-o tava tapetata cu margarina, se aseaza visinele si se coace la 150 de grade, timp de 40 de minute.
Separat se caramelizeaza zaharul tos, se stinge cu suc de portocale si smantana. Prin acest sos se trec bananele si ananasul taiat in rondele.
Cand prajitura s-a racit, se aplica pe suprafata feliile de banana si ananas apoi se toarna sosul caramel.

Niciun comentariu: