miercuri, 4 martie 2009

PANGASIUS CU LEGUME DE TOAMNA - RETETA FLORIOL

Ingrediente (pentru 4 portii): 4 fileuri de peste (100 gr fiecare) 1 lingura suc de lamaie 1 ceapa 1 telina 1 ardei gras rosu si unul verde 50 ml suc de mere neindulcit 1 lingura seminte de susan Sare si piper Se aseaza fileurile de peste intr-un vas termorezistent, se stropesc cu suc de lamaie si se presara cu sare si piper. Se taie ceapa, ardeii si telina cubulete mici si se fierb impreuna cu sucul de mere, pe foc mic, circa 10 minute, pana se inmoaie bine. Se acopera pestele cu amestecul de legume si se coace, in cuptorul preincalzit, 25 - 30 de minute, pana poate fi patruns usor cu furculita. Se pune apoi pestele cu legume pe farfurii si se presara cu seminte de susan. In amestecul de legume se poate pune si 100 ml de vin alb.

Niciun comentariu: