marți, 3 martie 2009

Paste "Arlechino"

Ingrediente:

Paste - 500 gr
Piept pui - 500 gr
Bacon afumat - 500 gr
2 vinete
2 dovlecei
4 rosii
Rosii in bulion - 400 gr
Smantana - 100 gr
Parmezan - 100 gr
Mozarella - 200 gr
Busuioc proaspat
Sare si piper

Pieptul de pui si baconul afumat se taie "Julien" apoi se trag la tigaie pana devin crocante.
Legumele se taie rondele apoi se frig la gratar.
Pastele se fierb in apa si sare.

Mod de preparare
Se amesteca pastele cu baconul, pieptul de pui, rosiile in bulion, smantana, dovleceii si vinetele fripte, se adauga smantana, parmezanul ras si se condimenteaza cu busuioc proaspat.
Amestecul se toarna intr-o tava, se decoreaza cu felii de rosii proaspete si mozarella apoi se introduce la cuptor, timp de 20 de minute la 200 de grade Celsius.
La sfarsit se decoreaza cu frunze de busuioc.

Niciun comentariu: