miercuri, 4 martie 2009

PIEPT DE PUI CU CRUSTA DE IAURT - RETETA FLORIOL

Ingrediente pentru 4 portii: 4 piepti de pui 200 gr iaurt dietetic 1 lingura suc de lamaie 1 lingurita radacina de ghimbir rasa 1 varf de cutit boia de ardei iute 2 linguri pasta de rosii 1 lingurita rasa de sofran 2 rosii mari 1 castravete mediu 1 ceapa mica 1 lingura ulei de masline Sare si piper Se amesteca bine iaurtul cu sucul de lamaie, ghimbirul, boia, pasta de rosii, sofranul, sarea, piperul. Pieptii de pui se spala, se indeparteaza pielita de pe fiecare si se aseaza in tava de copt. Deasupra se toarna mixtura de iaurt si se pune in cuptorul preincalzit, 30-40 de minute. Se prepara o salata din rosiile taiate felii, castravetele taiat rondele subtiri si ceapa taiata ineluse, asezonate cu sare dupa gust si stropite cu ulei de masline. Pieptii de pui preparati se servesc pe farfurie, alaturi de salata pregatita. Pieptul de pui poate fi inlocuit cu pulpe, de pe care se indeparteaza pielita inainte de a fi puse in cuptor.

Niciun comentariu: