marți, 3 martie 2009

PUISORI DE PASTI (RETETA DE POST)

Ingrediente pentru biscuiti:

Faina - 1 kg
Margarina Rama - 600 gr
Zahar pudra - 350 gr
Sare - 1 gr

Ingrediente pentru umplutura:

Ciocolata menaj - 1 kg
Nuci - 200 gr
Nuca de cocos rasa - 200 gr
Migdale - 100 gr
Smochine - 200 gr
Caise confiate - 200 gr
Curmale - 200 gr
Cirese confiate - 200 gr
Lichior de cafea - 100 gr

Se framanta margarina cu faina si zaharul pudra apoi se intinde aluatul si se decupeaza cu ajutorul unui pahar.
Biscuitii astfel obtinuti se coc timp de 20 de minute la 170 - 180 de grade Celsius.
Se topeste ciocolata in care se adauga toate ingredientele pentru umplutura, taiate in cubulete sau bastonase.
Se aplica aceasta compozitie pe fiecare biscuite apoi se decoreaza cu ingredientele folosite.
Se pastreaza la rece.

Niciun comentariu: