marți, 3 martie 2009

SNITEL MEXICAN FOARTE PICANT

Ingrediente:

Muschi file - 1 kg
Faina, oua, pesmet
Ardei gras rosu - 3 bucati
Ciuperci - 300 gr
Ceapa - 2 bucati
Usturoi verde - 2 legaturi
Sos chilli - 50 gr
Bacon - 300 gr
Ardei iute - 2 - 3 bucati
Pasta de rosii - 150 gr
Smantana - 50 gr
Boabe de porumb - 200 gr
Cartofi noi - 2 kg
Sare si piper
Ulei de masline

Muschiul file se portioneaza si se bate cu ciocanul de snitele, foarte subtire. Se condimenteaza, se trece prin faina, ou si pesmet si se prajeste in ulei incins.
Cartofii se fierb sau se prepara la cuptor pe pat de sare grunjoasa.

Prepararea sosului:

Baconul, ceapa si ardeiul gras se taie julien si se trag la tigaie in ulei de masline. Se adauga usturoiul, porumbul, ardeiul iute si pasta de tomate.
Se lasa sa fiarba la foc iute circa 20 de minute apoi se condimenteaza cu sare, piper, sosul de chilli. Se adauga o lingura de smantana.

Niciun comentariu: