miercuri, 4 martie 2009

UN PUPIC DIN SALONIC

Ingrediente pentru 10 portii: Carne de porc (file) - 600 gr Piept de pui - 600 gr Ceapa rosie - 4 bucati 4 - 5 catei de usturoi 2 morcovi 2 ardei grasi rosii, 2 verzi si 2 galbeni Ciuperci - 500 gr 2 legaturi de patrunjel verde Iaurt - 1 kg 2 castraveti Ulei de masline Salata verde - 2 bucati 6 rosii Lipie - 2 pachete Carnea se taie julien, se frige la tigaie in ulei de masline. Se adauga legumele taiate in bastonase, rosiile taiate felii, ciupercile intregi si se potriveste gustul cu sare si piper. Separat se toaca marunt castravetii, se adauga iaurtul si uleiul de masline. Sosul astfel obtinut se serveste alaturi de preparat pe un suport de salata verde taiata fideluta.

Niciun comentariu: