sâmbătă, 5 decembrie 2009

Biban de mare la cuptor

Timp de preparare:
50 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
Ingrediente: 4 bibani de mare, 2 cartofi, patrunjel, 2 catei de usturoi, sare, piper,8 rosii chery, ulei de masline, hartie de copt

Mod de preparare: Preparare: curatam si spalam bine pestele, il saram si piperam. cartofii ii taiem cubulete si ii amestecam cu patrunjelul si usturoiul tocat marunt. Luam pestele si umplem burta cu cartofi, il asezam pe o hartie de copt unsa cu ulei. Rosiile le taiem pe jumatate si le asezam deasupra pestelui. Inchidem bine hartia ca sa nu iese aburul la copt si dam la cuptor 25-30 de minute la 180°. Cand e copt il scoatem di cuptor si deschidem hartia cu atentie sa nu ne ardem....este delicios...pofta buna

Niciun comentariu: