duminică, 13 decembrie 2009

Curry de curcan cu cartofi dulci si lapte de cocos

Timp de preparare:
35 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
• 1 lingura ulei • 2 lingurite praf de curry • 200 gr piept de curcan, taiat cubulete • 2 cartofi dulci de marime medie, taiati cubulete • 300 ml supa de pui • 400 ml lapte de cocos • 175 gr mazare

Mod de preparare: 1. Incalzeste uleiul intr-o tigaie mare, adauga praful de curry si prajeste-l 1 minut, amestecand continuu.Adauga carnea de curcan, cartofii dulci si amesteca-le bine pentru a se acoperi de curry.Toarna zeama de supa si laptele de cocos.Lasa-le ssa dea intr-un clocot, apoi fierbe totul la foc mic timp de 15 minute. 2. Adauga mazarea si mai fierbe-le pentru inca 5-10 minute.Asezoneaza totul dupa gust, ininte de a servi.

Niciun comentariu: