sâmbătă, 5 decembrie 2009

Gulas

Timp de preparare:
2 ore si 20 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
Ingrediente: carne de vitel-1kg, rosii la cutie- 500g, cartofi-8, boia de ardei iute-1 lingura, ceapa-2, ulei-1/2 pahar, sare, supa de concentrat-500ml.

Mod de preparare: Preparare: pentru inceput curatam cartofii, ii taiem si ii punem la fiert.(doar pe jumatate fierti). Intr-o cratita incalzim putin ulei si calim ceapa taiata mare. Cand ceapa s-a calit adaugam si bucatile de carne si amestecam bine ca sa nu se arda ceapa. Cand carne a prins culoare adaugam boiaua, rosiile,supa si sare. Amestecam bine totul, dam focul mai mic, acoperim cu capac si lasam sa fiarba cel putin 1 ora si 30 de minute. Adaugam cartofii pe jumatate fierti si mai fierbem 15 minute dupa care gulasul nostru e bun de mancat....Se serveste cu castraveti murati..pofta buna

Niciun comentariu: