sâmbătă, 5 decembrie 2009

Muschi de porc cu ciuperci

Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
Ingrediente ptr. 3 persoane: 6 felii de muschi de porc, 6 felii de cascaval afumat, 1 lingura de sos de rosii, 200g ciuperci proaspete, jumatate de ceapa, sare, piper, ulei.

Mod de preparare: Preparare:intr-o tigaie cu putin ulei prajim feliile de carne pe ambele parti dupa care le dam deoparte. In aceeasi tigaie distuim ceapa taiata marunt circa 3-4 minute dupa care adaugam ciupercile taiate marunt. Cand ciupercile au lasat toata apa adaugam si sosul de rosii si mai fierbem cateva minute. Luam o felie de carne si asezam deasupra ei ciuperci si o felie de cascaval, adaugam cea dea 2 a felie de carne, ciuperci si terminam cu felia de cascaval. Asezam in tigaie , punem capacul si frigem 5 minute, timp in care cascavalul se topeste...se poate servi alaturi de un piure de cartofi...pofta buna

Niciun comentariu: