luni, 14 decembrie 2009

Pudding cu ciocolata, migdale si bucatele de napolitana

Timp de preparare:
15-20 minu (complexitate redusa)

Ingrediente:
Cantitate : 4 portii • 1 plic pudding de vanilie cu bucatele de migdale • 1 plic pudding de vanilie cu bucatele de capsuni • 500 ml lapte fierbinte • 6 linguri zahar • 125 gr ciocolata • 1 napolitana cu ciocolata • migdale si sos caramel, pentru decor (optional)

Mod de preparare: 1. Se ung 4 forme mici de pudding cu un strat subtire de unt. 2. Se taie ciocolata in fasii de 5cm x 1cm (eu am taiat fiecare patratel de ciocolata in jumatate) si se aseaza pe marginile formelor.Se sfarama napolitana si se presara cate ¼ din ea pe fundul fiecarei forme. 3. Se prepara cele doua feluri de pudding conform intructiunilor de pe ambalaj. 4. Cat timp pudding-ul este fierbinte, se toarna, pana la jumatatea fiecarei forme pudding de vanilie cu bucatele de migdale / capsuni.Deasupra se toarna, pana la umplerea formelor, celalat fel de pudding decat cel turnat prima oara. 5. Se da pudding-ul la rece pentru 3-4 ore, pana ce se intareste.Inainte de servire, se rastoarna pe o farfurie si se decoreaza, dupa dorinta.

Niciun comentariu: