luni, 14 decembrie 2009

Rulada de pui in glazura alba

Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)

Ingrediente:
600 gr piept de pui, 100 gr branza topita. 100 gr carnaciori picanti, 50 gr stafide, 100 gr smantana, 1 plic gelatina, 30 ml ulei, 20 gr sare, 2 gr piper, 5 gr cncentrat de supa

Mod de preparare: Pieptul se spala, se curata de pielita si se taie ca pentru snitel, se bate putin si se aseaza fiecare bucata pe o folie de aluminui stropita cu ulei si condimente.Pe fiecarea bucata de carne se pune branza topita, o bucatica de carnacior si stafide, apoi se ruleaza, se imbraca cu folia de aluminiu si se pune in cuptorul incins pentru aprox. 40 de minute (pentru o rulada mai suculenta se recomanda ca in tava, inainte de a fi introdusa in cuptor, sa se puna si circa 300 ml apa).Smantana se amesteca cu concentratul de supa si gelatina (dupa ce a fost preparata comform intructiunilor de pe plic) si se da la rece.Cand sunt gata, ruladele se scot din folie, se lasa la racit, apoi se imbraca in glazura de smantana si se pun din nou la rece.

 

Niciun comentariu: