duminică, 13 decembrie 2009

Salata crocanta cu paine, rosii si usturoi

Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
• 600 gr rosi, taiate in sferturi • 2 linguri busuic uscat si tocat • 1 lingura sare • 200 gr paine, taiata cubulete • 1 lingura ulei de masline • 100 gr branza topita • 2 linguri sos de usturoi

Mod de preparare: 1. Se incinge cuptorul la 200ᵒC. 2. Se pun cubuletele de paine intr-o tava, se stropesc cu 1 lingura ulei de masline si se dau la cuptorul incins pana se rumenesc. 3. Se asezoneaza rosiile cu sare si busuioc.Se incinge o tigaie tip gratar, apoi se prajesc rosiile timp de 15 minute, pana se inmoaie, intorcandu-le o data. 4. Se amesteca branza topita cu sosul de usturoi. 5. Intr-un bol se aseaza un strat de rosii, se pune putin sos, apoi se pun cubulete de paine.Se repeta operatiunea, apoi se da totul la cuptor pentru 10 minute.

Niciun comentariu: