sâmbătă, 5 decembrie 2009

SALATA DE VARA CORA

Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
o salata verde
un ardei gras rosu
un ardei gras galben
4 fire de ceapa verde
3 castraveciori proaspeti
4 rosii
o legatura patrunjel
o legatura marar
200-300 g sunca presata, sau sunca de Praga ,sunca de pui,sunca de curcan
branza, masline dupa gust
ulei de masline
otet de mere, otet balsamic sau zeama de lamaie
sare, piper, busuioc

Mod de preparare: Salata verde se spala,se zvanta si se taie fasii subtiri, ardeii se spala, se curata de cotoare si seminte, castravetii se spala, se curata de coaja si se taie rondele. Patrunjelul, mararul si ceapa verde se spala si se taie marunt,iar sunca si branza se taie cubulete. Rosiile se spala si se taie felii. La sfarsit, toate ingredientele se amesteca , se toarna dressingul format din ulei de masline, otet de mere, otet balsamic sau zeama de lamaie, sare, piper, busuioc si masline cu samburi si fara samburi dupa gust. La alegere puteti adauga in salata si 2-3 oua fierte, taiate cubulete.

Niciun comentariu: