duminică, 20 decembrie 2009

SOMON CU CIUPERCI

Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)

Ingrediente:
somon file proaspat zeama unei lamai 3 linguri ulei de masline maioneza 500 g ciuperci ceapa 50 g unt 1-2 catei de ustuoi condimente dupa placere patrunjel verde

Mod de preparare: Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena un pat de sare, se acopera cu un strat de ciuperci si se da la cuptorul in prealabil incins pentru 20 minte. Se acopera pestele cu un strat de maioneza si se mai da la cuptor pentru 10 minute. Se serveste cu garnitura de ciuperci Se caleste ceapa in untul incis, se adauga ciupercile,se adauga o cescuta de apa si se lasa sa fiarba. Adaugam usturoiul,sare piper si patrunjel. Se serveste alaturi de feliile de peste

Niciun comentariu: