duminică, 13 decembrie 2009

Stroganoff de ciuperci cu tarhon

Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
• 20 gr unt • 1 ceapa mare, tocata • 4 catei de usturoi, tocati • 450 gr mix de ciuperci, injumatatite daca sunt mai mari • 100 ml sherry • 1 lingura tarhon tocat • 140 gr iaurt gras • Sare si piper, dupa gust • paine prajita, pentru serrvire

Mod de preparare: 1. Incinge o tigaie la foc potrivit, apoi adauga untul.Caleste ceapa impreuna cu usturoiul, pana se vor inmuia, apoi scoate-le din tigaie si pune-le deoparte.Adauga ciupercile si prajeste-le pana lichidul din tigaie s-a evaporat 5-10 minute. 2. Pune din nou in tigaie ceapa si usturoiul impreuna cu 100 ml sherry.Lasa amestecul sa fiarba pana cand s-a evaporat aproape tot lichidul.Adauga tarhonul si iaurtul si amesteca.Asezoneaza ciupercile dupa gust, apoi serveste-le alaturi de paine prajita.

Niciun comentariu: