marți, 8 decembrie 2009

Supa de pui cu galuste

Timp de preparare:
1,2 ore (complexitate redusa)

Ingrediente:
1 pui(de curte am avut eu) 5 morcovi 1 pastarnac 1 ceapa uscata 1 telina mica 2 oua gris 1 legatura patrunjel

Mod de preparare: Curatam si spalam puiu,apoi il punem la fiert,cand incepe sa clocoteasca il lasam sa dea in 2 clocote apoi aruncam apa si punem alta,apoi adaugam legumele taiate mai maricele sau rondele si le lasam sa fiarba,punem sare dupa gust. Din cele 2 oua facem galuste astfel:punem apa la fiert intr-o cratita cu sare,apoi spargem ouale intr-o farfurie punem putina sare le batem bine apoi adaugam grsi incet pina devine o pasta omogena,luam o lingura cu care le punem in cratita sa fiarba,punem apa rece putin cate putin,cand fierbe,cand sunt umflate si facute le adaugam peste oala cu supa. Inainte de a adauga galustele in oala scoatem puiu si punem bucatele din carne si in supa si cu restu putem face ce dorim. Cand punem in farfurie adaugam patrunjel taiat

Niciun comentariu: