duminică, 6 decembrie 2009

Trandafiri pufosi cu ciocolata si migdale

Timp de preparare:
40 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
• 400 gr aluat foietaj
• 50 gr migdale macinate
• 50 gr migdale intregi
• 100 gr fulgi de ciocolata
• 1 ou, batut

Mod de preparare: 1. Incalzeste cuptorul la 200ᵒC.
2. Taie foaia de aluat in jumatate,Dintr-o jumatate taie fasii late de 2cm, iar din cealalata jumatate taie cercuri mici.
3. Periaza fasiile cu ou, apoi presara peste ele migdale macinate si fulgi de ciocolata.Periaza cercurile cu ou si presara migdale macinate, apoi aseza in centrul fiecarui cerc o migdala intreaga.
4. Ruleaza fasiile si aseaza-le peste cercuri.Da totul la copt 15-20 minute, pana cand aluatul s-a umflat si s-a rumenit.

Niciun comentariu: