duminică, 13 decembrie 2009

Vinete gratinate

Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
• 4 vinete • sare • 4 cepe mici, tocate • 8 catei de usturoi, tocati • 4 rosii, tocate • 200 gr branza feta • 2 linguri ulei de masline, plus pentru uns

Mod de preparare: 1. Se prajesc vinetele pe o plita, pe toate partile, pana devin moi, apoi se decojesc. 2. Se pune o vanata pe o tava unsa cu putin ulei de masline, se toaca usor cu cutitul si se sareaza, dupa gust.Se aseaza deasupra 1 ceapa tocata, 2 catei de usturoi tocati si 1 rosie tocata.Se presara deasupra 50 gr branza feta si se stropeste cu ½ lingura ulei de masline.Se repeta procedura cu vinetele ramase. 3. Se dau vinetele la cuptor 15-25 minute, pana cand branza se rumeneste usor.

Niciun comentariu: