duminică, 3 ianuarie 2010

BOCCELUTE CU CIUPERCI

(mediu,cca12 bucati)
INGREDIENTE;
500g ciuperci,4 foi de placinta,o ceapa,un gogosar rosu,un ardei gras galben,250 g muschiulet(sau orice dorim)o legatura patrunjel verde,100g cascaval,cateva masline,50gunt,sare,piper si un praf de condiment uscat(cimbrisor,oregano,foi de dafin,coriandru),putin ulei
PREPARARE;
Ciupercile curatate se taie bucati marunte,ceapa se taie marunt,gogosarul,ardeiul,
muschiuletul si cascavalul se taie in bucatele mici,verdeata se toaca.In putin ulei se caleste ceapa,ciupercile,ardeiul,gogosarul si la sfarsit se adauga si muschiuletul,se potriveste de sare si piper,se condimenteaza si dupa ce oprim focul se adauga verdeata tocata fin.
Foile de placinta se ung cu unt topit,apoi se taie in patrate egale care se aseaza in forme de briose unse cu unt.se pune cate o lingura de umplutura,jumatati de masline si cateva cubulete de cascaval apoi se da la cuptor cca.15 min.se decoreaza cu salata verde si patrunjel.
POFTA BUNA!



Trimisa de Ursan Anisoara

Niciun comentariu: