Chec pufos

(mediu,cca 12 portii)
Ingrediente;
5 oua,2 cani de zahar,o cana de lapte,50 ml ulei,un praf de copt,esenta 2 cani de faina,2 linguri de cacao,un praf de sare,zahar pudra vanilat( pentru decorare)
Preparare;
Se bat albusurile cu un praf de sare si canile de zahar,apoi se adauga galbenusurile zdrobite si frecate putin cu uleiul,laptele ,esenta si faina care s-a amestecat bine cu praful de copt.
Se ung 2 forme cu putin ulei ,se tapeteaza cu faina sau hartie de copt apoi se toarna aluatul,pastrand cateva linguri de aluat care se amesteca cu cacaoa si se toarna separat ,deasupra aluatului alb,apoi se baga formele in cuptorul preincalzit si se coc la fov potrivit,cca 20-25 minute.
Checurile se scot calde din forme,apoi se pudreaza cu zahar pudra vanilat

Trimisa de Ursan Anisoara