luni, 18 ianuarie 2010

COPANE DE PUI IMPANATE

(mediu,cca5 portii)
CANTITATI;
6copane mari,de pui,150g de kaizer,6-7 catei de usturoi,0 lingura de ulei de masline,o lingura de condimente de legume deshidratate(delikat),un praf de condimente amestec uscate(eu folosesc un mix de cimbrisor,oregano,anason,
dafin,usturoi,piper,coriandru)
Preparare;
Copanele spalate se sterg sau se lasa sa se zvinte,apoi se cresteaza cu cutitul pe toata suprafata carnoasa,se toarna uleiul de masline deasupra lor,se presara delikatul si amestecul de condimente uscate,se pipereaza daca dorim mai condimentat si apoi se ia fiecare copan in parte si se maseaza in maini pentru a se condimenta uniform.Eu le las si la frigider,un timp,cca 60 de minute,apoi in fiecare crestatura introducem,impingand usor sub piele,bucati taiate din kaizer,mici si subtiri si bucati de usturoi, care de asemenea l-am taiat putin pe lung(pentru o aroma mai puternica).Copanele astfel impanate se prajesc bine pe gratarul cu carbuni.Se servesc alaturi de o garnitura de cartofi natur si muraturi sau orice fel de salata,dupa preferinta

POFTA BUNA!





Trimisa de Ursan Anisoara

Niciun comentariu: