duminică, 17 ianuarie 2010

EVANTAI DIN VINETE CU CAIZER SI LEGUME

(mediu,cca3 portii)
iNGREDIENTE;
3Vinete lungi si cu capetele rotunde,200g caizer,3rosii mari, 2ardei grasi, ulei de masline, sare, piper, 50g cascaval ras, smantana pentru servit
PREPARARE;
1.Se spala vinetele bine se sterg si se taie pe lungime, felii de cca.1cm grosime, fara sa se desprinda de pe cotor.fiecare felie obtinuta se asezoneaza cu sare si piper.Caizerul se taie feliute cat mai subtiri, rosiile setaie rondele, ardeiul deasemenea.Intre feliutele de vinete condimentate se baga un strat de caizer,unul de rondele de rosii si ardei, apoi se aseaza in tava de copt, se stropesc cu ulei de masline si se dau la cuptor,la temperatura potrivita,cca.50min.,dupa care se scoate tava si se presara deasupra fiecarei jumatati,cascaval ras si se mai lasa in cuptor inca 5min. pentru gratinare
Se servesc calde sau reci, cu smantana proaspata.
POFTA BUNA
Trimisa de Ursan Anisoara

Niciun comentariu: