vineri, 8 ianuarie 2010

Ravioli cu branza

Timp de preparare:
15 min la (complexitate redusa)

Ingrediente:
1 punga ravioli cu branza 250 gr
2 oua fierte tari
100 ml smantana
100 gr masline
100 grame kaiser
1 ceapa mica
1 lingura vin alb
1 lingura zeama de lamaie
sare, piper, cimbru, oregano

Mod de preparare: Pastele ravioli se fierb in apa clocotita cu sare pentru 15 minute, apoi se scurg si se lasa intr-un castron.
Ouale fierte - se separa albusul si se taie cubulete, iar galbenusul se amesteca cu smantana, sarea, piperul, cimbrul, oregano, vinul si zeama de lamaie si se amesteca. Albusul de ou taiat, ceapa, kaiserul taiat cubulete si maslinele se pun peste paste. Apoi se adauga si sosul cu smantana si se amesteca bine.









Trimisa de Avadani Loredana

Niciun comentariu: