luni, 18 ianuarie 2010

SNITEL DIN PIEPT DE PUI

(mediu,cca6 portii)
Ingrediente;
2 piepturi de pui dezosate, 4oua, 100g pesmet, 2lingurite de mustar, sare, piper, ulei pentru prajit
Preparare;
1.Pieptul de pui dezosat se taie fasii subtiri, pe lung, care apoi se bat putin cu ciocanul de snitele.Fiecare bucata se unge cu un strat subtire de mustar, dupa care se condimenteaza cu sare si piper.Se lasa cateva minute la frigider pentru a se condimenta.
2Se bat bine ouale,se pregateste pesmetul pe o farfurie intinsa.Fiecare bucata de carne se trece prin pesmet, pe ambele parti, apoi se trece prin oul batut si se prajeste in ulei incins.Se scot pe hartie absorbanta, pentru a elimina surplusul de grasime.
DACA dorim snitele si mai crocante, atunci le trecem prin pesmet, ou batut si iar pesmet apoi le prajim.Sunt delicioase alaturi de cartofi pai si o salata de sezon.
POFTA BUNA!

Trimisa de Ursan Anisoara

Niciun comentariu: