Cosulete dulci

(laborios,cca 6 buc)
Ingrediente;
200g biscuiti fragezi(eu am folosit Petit Beurre),200 g crema de ciocolata,150 g margarina Unirea,o cutiuta de branza de vaci proaspata,2-3 linguri frisca,100 g zahar pudra vanilat,un plic de gelatina,o felie de pepene galben,5-6 capsuni mari,2-3 kiwi,cateva jumatati de miez de nuca,prajit putin
Preparare;
Se dau biscuitii la robot sau se maruntesc cu sucitorul.Ciocolata se topeste si se amesteca cu margarina,apoi se toarna peste biscuitii pisati si se amesteca bine pana se omogenizeaza,apoi aceasta pasta o aranjam in castronele captusite cu folie de celofan,formand peretii cosuletelor cu ajutorul unei linguri,se aseaza unul langa altul,mijii de nuca ,pe marginea peretelui ,viitorului cosulet,apoi se dau la congelator cateva minute(20-25) sa se intareasca.
Intre timp pregatim umplutura,mixand frisca cu branza de vaci si zaharul pudra vanilat apoi se adauga gelatina topita la bain marin si turnata in fir subtire.Se curata cateva fructe,se taie cubulete apoi se incorporeaza in crema de branza.
Se scot cosuletele din castronele,se trag foliile de celofan cu grija apoi se umplu cu crema de branza cu fructe,se orneaza cu feliute de capsuni,kiwi si pepene galben si se dau cca o ora la frigider sa se inchege bine.Se servesc reci decorate cu frisca.
                             
     Pofta buna!
 Trimisa de Ursan Anisoara