miercuri, 7 aprilie 2010

Piept de pui cu fasole verde, ardei gras si smantana

Timp de preparare:
50 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
1 piept de pui mai mare.
1 kg fasole verde fideluta.
1 ardei gras rosu.
2-3 feliute de telina.
2 morcovi mici.
jumatate radacina de pastarnac.
1 lingura de ulei de masline.
1 legatura marar verde.
sare,piper proaspat macinat si vegeta fara sare.

Mod de preparare: Spalam pieptul de pui,il portionam si il calim intr-o lingura de ulei de masline extravirgin.Dupa ce am perpelit bine carnea in ulei,punem legumele(fasole verde fideluta,ardei gras rosu,telina,morcovi,pastarnac) si amestecam in continuare cam 5-6 minute,dupa care punem cam 200 ml apa si bagam la cuptor pentru 40-45 de minute.Cand este gata o putem servi cu 2 sau 3 linguri de smantana pe deasupra si mult marar verde tocat foarte marunt. Pofta buna !!!
Scuze ca am omis fasolea verde fideluta.
Trimisa de Pavaloaia Mirela

Niciun comentariu: